My Sweet Little Shop Giveaway

>> Wednesday, November 4, 2009

Jom sertai  My Sweet Little Shop Giveaway anjuran Reen dari blog My Sweet Little Shop sempena pembukaan sempena pembukaan onlinebabyshop beliau...

 Senang & mudah syarat untuk menyertainya : 
1. cambiasa mestilah kena jd follower my sweet little shop n add my sweet little shop dlm bloglist korang
2. letak banner atas ni kt sidebar korang n link sekali ke giveaway nih
3. wat entri psl giveaway nih
4. jgn lupa link back ke blog nih..
6. tgalkan link da siap kt ruangan komen bwh ni..

Pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah...so nie cam lucky winner ler...Seramai 3 orang pemenang bertuah akan dipilih..so kawan2 tunggu aper lagi..moh ler join my giveawaynie.
 
Bila saya tinjau-tinjau babyshop nie..timbul perasaan nak ada baby pulak..ye la tengok pakaian baby semuanya comel-comel..harga berpatutan...gi pun kakak Damia pun dah besarkan. Insyallah kalau ada rezeki, semua itu anugerah Tuhan...Amin..

2 comments:

rossizam November 5, 2009 at 1:45 AM  

dah rancang nak tambah baby ke? ros pun tgh dok usaha ni..he.he..moga2 anak kedua kita sama tahun nanti

Reen November 16, 2009 at 4:52 PM  

ai thank sudi join my giveaway..erm gud luck..tak salah kalu nk tmbh lagi sorang best aper..saya pun ank dh 2...seronok layan nyer

Damia Maisarah

Damia Maisarah

DaMiA MaIsArAh

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Ikatan Perkahwinan

Ikatan Perkahwinan
08.04.2006

Penyeri Perkahwinan

Penyeri Perkahwinan

My Family

My Family
Love U All

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP