BaNyaK NyEr SeSaWang...

>> Saturday, April 17, 2010

Assalamualaikum..

Rasa lamanya tak bersiaran di blog nie..dah bersawang rupanya blog isk isk isk...buat kengkawan, saudara mara yang sering melawati blog nie minta maaf le...

Sebab utama
bukan apa kan fenomena facebook membuatkan teruja untuk menjelajahinya..teroka dan terus meneroka..so blog terabai le sikit

Sebab yang lain
pelikkan banyak contest di luar sana yang kita tak sertai...nie salah satu sebab mengapa kita tak update blog n tak masuk contest...give up tunggu hadiah..frust pun ada..so kita macam merajuk sendiri ler..ye la masa anjurkan contest siap menjanjikan hadiah walaupun tak berharga tapi memadai sekadar suka-suka..malangnya ketidak iklasan penganjur membuat saya @ ada juga rakan yang terkena dengan situasi nie.. rasa terkilan...

Bermula dari juri sibuk tak sempat nak terjah utk mencapai kata putus mencari pemenang (dah ambil masa tu dari tarikh yg di janjikan) tak pe la kita pun faham...pastu bila keputusan pemenang dah keluar kononnya sibuk lagi...last last tunggu punya tunggu masuk angin keluar asap..he he he


Penganjur blog pun tak timbul-timbul, hadiah tu apa lagi terus tenggelam le jawapnya..bukan kata sekali terkena tapi 3 4 kali ler ( maksudnya 3 4 hadiah yg tak sampai ke rumah) banyak tu!! Segan la kita tak kan hari-hari nak terjah blog diorang tanya..(sendiri mau ingat la!!!)

Kata-kata dua untuk penganjur blog (he he) harap kepada semua penganjur blog...jika anda membuat contest harap apa yang di janjikan untuk peserta tu di tunaikan lah..kesian macam terinaya plak nanti..memang lor tak de hitam putih pertandingan (ye la kan bukan hadiah bosor2 pun) tapi biarlah orang menghargai kita kerana menepati janji (jangan janji manis di hujung jari aje tau!!!)

Memberi lebih baik menerima...

So sekarang merajuk dah habis walupun tak juga dapat hadiah yang dimenangi...tunggu kita nak masuk contest lagi...

2 comments:

LYaFRINA June 30, 2010 at 12:02 AM  

salam shida.. act,, hadiah tu dah ada n siap.. tp sy pun tunggu pihak y buat frame tu pos kat saya.. sebab baru2 ni dia sibuk ada urusan..

Minggu lps dh dpt ym dia kata dia nk pos minggu ni. bila dah smpai trus sy hantar kat shida.. Atau pun sy akan suruh pihak y buat frame tu pos direct kat shida la senang.

shida blh rujuk tempahan sy kat jemari art.. kat situ saya tempah frame utk pemenang im yours.

---> http://jemariart.blogspot.com/
ada list tempahan sy..

act sy dh tempah lps sy umukan result dulu lagi.. tp sy ada inform dulu kat n3 pemenang y sy akan pos scara bperingkat sbb semuanya melibatkan kos..

tp x kisahla..mmg hadiah frame tu ikhlas drp hati, saya xkira kosnya..lg pun sy sediakan byk hadiah utk pemenang, jd sememangnya akan memakan masa sedikit.

Ada y dapat dah.. just y 2nd batch ni tlewat sikit. sy manusia biasa.. 7 ada mcm2 hal y x dpt di dielakkan.. tp sy x pernah lupa sgala janji saya. Masalah kesihatan & mcm2 lagi.

harap terus maafkan sy atas kelewatan ini. mmg dh terlalu lewat. tp sy x pernah lupakan pemenang2 sy y blum terima hadiah. akan infom sekarang kat jemari art supaya pos y awk dulu.

tq sbb sudi join contest sy..
harap jgn giveup utk join contest lain lg hnya krn kelewatan hadiah drp sy..

LYaFRINA June 30, 2010 at 12:07 AM  

ni order dr lya...
mmg dh tlewat 4 bulan dr skrang...

http://jemariart.blogspot.com/2010/02/bulk-orders-from-lya.html

Damia Maisarah

Damia Maisarah

DaMiA MaIsArAh

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Ikatan Perkahwinan

Ikatan Perkahwinan
08.04.2006

Penyeri Perkahwinan

Penyeri Perkahwinan

My Family

My Family
Love U All

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP